Anabolen en hardlopen

Afgelopen week was het grootste evenement voor de wielrensporters weer begonnen. Tour De France, een prachtig evenement wat helaas tegenwoordig niet meer los te zien is van anabolen pillen, oftewel doping. Op de korte afstanden zijn er al meerdere topsporters geschorst wegens het gebruik van anabole. Hier volgt een korte introductie met anabolen en anabolen kopen.

Anabolen steroïden, wat zijn het, en wat doet het?

Anabolen kopensteroïden is van origine een geneesmiddel welke een positieve effect heeft op het vergroten van het uithoudingsvermogen en spiermassa. Doordat anabolen erbij helpen je uithoudingsvermogen snel te verhogen worden anabolen pillen steeds vaker door topsporters gebruikt. De topsporters vallen door de mand, doordat zij alvorens hun deelname een urine test ondergaan welke helaas steeds vaker positief uitslaat. Anabolen steroïde bootsen de werking na van het lichaamseigen hormoon Testosteron. Testosteron zorgt ervoor dat spiereiwitten versneld worden aangemaakt wat resulteert in een grotere omvang van spiervezels. Ook herstellen de spieren sneller door het gebruik van Testosteron (Anabolen).

Sporters die anabolen gebruiken zien er vaker droger en gespierder uit, en hebben een grotere longinhoudt. Je kunt je voorstellen dat niet-doping gebruikers hierdoor minder kans maken om te winnen.

Vormen van Anabolen:

Anabolen komen voor in verschillende varianten, namelijk anabolen tabs, anabolen vloeibaar of anabolen pillen. Anabole tabs worden via de mond (oraal) worden ingenomen. Via het bloed verspreiden de moleculen zich door het lichaam. De vloeibare vorm van het gebruiken van Anabolen is via een intramusculaire injectie in de grote been of bilspier.

Anabolen waaronder Oxandrolon, Bolasteron, Trenbolon en Androstendiol hebben een versneld effect op de stofwisseling. Hierdoor groeien spieren nog sneller tijdens het trainen.

Anabolen pillen

Zoals hierboven al kort is benoemd komen anabolen steroïde voor in Anabolen pillen en anabolen injecties. Anabolen tabs zijn een veel gebruikte methode voor mensen die niet willen injecteren. Anabolen pillen kunnen als doel hebben om te gainen of droog te trainen. De meest populaire middelen zijn: Anabolen

  • Dianabol
  • Oxymetholone
  • Metyltrielolone
  • Turinabol
  • Winstrol
  • Anavar
  • Proviron.

Veel beginnende mensen die voor het eerst kennis willen maken met Anabolen steroïden kiezen voor een anabolen pillen kuur. Bij een orale kuur hoef je niet te injecteren, en voor veel beginners kan dit prettig zijn. Bij een orale kuur is het wel belangrijk om deze ten alle tijden te combineren met lever zuiverende middelen zoals liv52, tudca of mariadistel. Een anabolen kuur die geïnjecteerd moet worden is in de meeste gevallen veiliger omdat anabolen tabletten door de lever afgebroken worden en dit belastend is voor de lever. Een combinatie van injecteren en tabletten is ook gebruikelijk.

Anabolen injectie

Anabolen injectie houdt in dat er Anabolen steroïde via de spier wordt toegediend. Bekende plaatsen op het lichaam om te injecteren zijn: Bovenbeen, bilspier of schouder. Als u besluit om een anabolen injectie te doen is het belangrijk om de juiste maat optrek spuit en naalden te gebruiken. Voor de bovenbeen en de schouder wordt de 0,6 x 30mm of 0,6 x 25mm geadviseerd. De maat naald voor de bilspier is 0,8x 40mm of de 0,6 x 40mm. Bij een anabolen injectie kuur moet de hygiëne ten alle tijden aanwezig zijn. Gebruik daarom de naald die je gebruikt voor het injecteren niet meer dan 1 keer en gebruik een aparte naald om de vloeistof op te trekken. Ook moet er bij nagedacht worden dat olie en waterbasis anabolen steroïden niet gemixt mogen worden in 1 spuit. Dit moet apart geïnjecteerd worden.